Yhteystiedot

Little Copenhagen
Töölönkatu 8
00100 Hki

Avoinna:
Ark 10-18, la 10-16.

Huom. Pe 23.6. - su 25.6. suljettu.

Jenni / 040 5200924

Kaisa / 040 7771333

Liity kanta-asiakkaaksi

Uutiset

17.5.2017Kesäkausi käyntiin OUTLET-päivillä 18.-20.5Lue lisää »11.4.2017Pääsiäisen aukiolotLue lisää »9.12.2016Joulun ja uuden vuoden aukiolotLue lisää »

Little Copenhagen photos & video by Niki Strbian Photography www.nikistrbian.com

Käyttöehdot, tietosuoja ja rekisteriseloste

Little Copenhagen Oy omistaa kaikki verkkosivuillamme olevat kuvat. Kuvien kopioiminen / käyttö omaan tarkoitukseen on ehdottomasti kielletty.

Kaikkia verkkokauppaan annettuja tietoja käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Liittyessäsi kanta-asiakkaaksemme tallennamme tietosi asiakasrekisteriimme, jota käytämme tiedottaaksemme asiakkaitamme tulevista tapahtumista. Voit halutessasi pyytää meitä poistamaan tietosi asiakasrekisteristä.

Little Copenhagen Oy tekee yhteistyötä Paytrail Oyj:n kanssa. Suomen Paytrail Oyj käyttää salattua yhteyttä tilausten sähköiseen maksamiseen. Maksaminen on turvallista ja tietoliikenne täysin suojattua. 

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Little Copenhagen Oy

Töölönkatu 8

00100 Helsinki

puh. 040-5200924

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

3. Rekisterin nimi

Little Copenhagen Oy:n markkinointirekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja Little Copenhagen Oy:n oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, Little Copenhagen Oy:n ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella Little Copenhagen Oy:n viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • (Matkapuhelinnumero)

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan Little Copenhagen Oy:n asiakastietojärjestelmästä ja tietoja pidetään yllä manuaalisella päivityksellä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Little Copenhagen Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

10. Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.