Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toimitusehdot

Postitamme tuotteet 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. 

Lisäämme 3,5€ toimitus- ja käsittelykuluja / tilaus. Tuotteet pakataan huolellisesti postituspusseihin. 

Voit valita toimitustavaksi myös 'Nouto myymälästä', jolloin tuotteet voi noutaa Little Copenhagenin liikkeestä, Töölönkatu 8, 00100 Helsinki tai Annankatu 12, 00120 Helsinki,

HUOM! Kesä- ja muina loma-aikoina pidätämme oikeuden muutoksiin toimitusehdoissa. Mahdollisista muutoksista toimitusajoissa tiedotetaan aina hyvissä ajoin yrityksemme kotisivuilla Ajankohtaista -palstalla. 

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on normaali 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus. 


 

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai Mastercard-korteilla, Little Copenhagen toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, Y-tunnus: 2122839-7

Innova 2, Lutakonkatu 7, 40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830

 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu -ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.